A Viviera Beach szórakoztató centrum, Keszthelyen a Városi Strand hátsó részén található igényesen kialakított exklusive környezet. Itt minden korosztály megtalálja a neki való szórakozást. Napközben homokos strand, röplabdapályák, homokos strandfoci pályák, hűsítő koktélok, gyönyörű és közvetlen kiszolgálás és jó hangulat vár minden idelátogatót. A kisgyermekek számára homokos játszótér és homokos strand áll rendelkezésre az önfeledt szórakozásra.

Este fergeteges hangulattal, egyedülálló fény- és hangtechnikával ismert fellépőkkel és sztárdjkkel fokozzuk a hangulatot a nagyközönség számára. Közvetlenül a Balaton melett lehetőség van nyugágyakban és fákjafényben lágy zene melett élvezni a kilátást miközben lábunkat a komokos parton a balatonba lógatjuk egy ízletes koktél elfogyasztása közben.

A Viviera Beach-en célunk, hogy mindenki számára megteremtsük azt a környezetet ahol kipihenheti a hétköznapi fáradalmakat, nyugodt és exclusive körülmények között átadhatja magát az önfeledt szórakozásnak. Az inteligens szakképzett személyzet segít mindnekinek hogy semmiben sem szenvedjen hiányt.

Májustól a hét mindne napján várjuk kedves vendégeinket.
Rendezvények megrendezéséhez és lebonyolításához, valamint programszervezés ügyében kérem keressenek minket a feltűntetett elérhetőségeinken.

Üdvözlettel: Viviera Team

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

5 × három =

következő esemény

viviera_day_one

Keszthely

07:00 pm

Keress bennünket a Facebookon!