viviera_logo_wt

HÁZIREND

 Kedves Vendégünk!
Alábbiakban olvashatod a Viviera Beach házirendjét:

 

1. A jegy megvásárlása egyben a házirend elfogadását is jelenti.

2. A belépőjegy egyszeri belépésre jogosít fel!

3. Az elővételes belépő a rendezvény napján éjfélig jogosít belépésre.

4. A házirend betartását a rendezők és a biztonsági szolgálat egyaránt ellenőrzik!

5. A beengedés jogát a rendezők és a biztonsági szolgálat fenntartják!

6. A beléptetésnél a hivatalos okmányokat a biztonsági szolgálat ellenőrzi – személyi igazolvány, jogosítvány vagy útlevél legyen mindenkinél! Diákigazolvány önmagában NEM elfogadott.

7. A korhatár Normál jegyek esetén 16. betöltött életév, koncertek esetén a 16. életévét nem betöltött személyek csak szülői felügyelettel vehetnek részt. VIP belépők esetében 18. betöltött életév.

8. A Viviera Beach / Keszthely a beléptetés jogát fenntartja, kiemelt tekintettel a VIP részre. Nem odaillő korú, ruházatú, vagy viselkedésű vendégek nem léphetnek be a VIP területre még akkor sem, ha oda szóló elővételes jeggyel rendelkeznek. VIP dresscode: cool & elegant

9. Nem oda illő viseletben, illuminált, nem kontrollált viselkedés esetén a helyszínt elhagyni köteles a vendég, ezzel kapcsolatos intézkedésre a rendező és a biztonsági szolgálat egyaránt jogosult! Ez érvényes a sorbanállásra és a beléptetésre is egyaránt!

10. A rendezvényt mindenki csak saját felelősségre látogathatja.

11. A rendezők a résztvevők felelőtlen viselkedéséből és magatartásából származó károkért felelősséget nem vállalnak! A kárt az elkövető köteles a helyszínen megtéríteni.

12. A rendezvény területére petárdát vagy bármiféle pirotechnikai eszközt, szúró-, vágó-, ütőeszközt, fegyvert, közbiztonságra veszélyes eszközt, üveget, bármilyen palackot, kábítószert behozni szigorúan tilos!

13. A rendezvényen nagy teljesítményű hang- és fénytechnika működik, amely maradandó egészségkárosodást okozhat, az ezekből eredő károkért a rendezők felelősséget nem vállalnak! Kérünk mindenkit, óvja hallását!

14. A rendezvényt epilepsziára hajlamos emberek kiemelten csak saját felelősségre látogathatják, ügyelve az egészségükre.

15. Belépőjegyet nem váltunk vissza, belépőjegyet csak a hivatalos csatornákon feltüntetett áron lehet eladni!

16. A rendezvényen kép- és hangfelvétel készül. Minden résztvevő, aki a felvételeken megjelenik, csak beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem léphet fel sem a rendezőkkel, sem a felvétel készítőjével, sem annak jogos felhasználóival szemben!

17. A rendezvényen és annak vonzáskörzetében a szervezők írásbeli engedélye nélkül bármilyen reklámtevékenység folytatása szigorúan tilos! E tevékenységet végrehajtói, közreműködői valamint a megrendelő klub vagy ügynökség/személy ellen a szervezők eljárást kezdeményeznek!

18. A műsorváltozás jogát fenntartjuk!

19. Vendég felelősséget vállal maga, társai és környezete épségének megóvásáért.

20. A rendezvényre való gyors és biztonságos beléptetés érdekében kérjük, idejében érkezzetek!

 

Jó szórakozást kívánunk!

 

A Viviera Beach / Keszthely csapata